Str. 31 august 33a
+373 22 950001
office@nextell.md

Sip Trunking

SIP Trunking

SIP trunking-ul permite inlocuirea trunchiurilor telefonice analogice sau digitale de catre comunicatiile VoIP si face referire la posibilitatea initierii si primirii de apeluri simultane pe acelasi numar de telefon. Beneficiati de calitate si stabilitate a servciiilor la preturi foarte bune,iar echipa noastra de specialisti va poate ajuta cu configurarea centralei pentru integrarea serviciului SIP de la Nextell. 

Reduceti în mod semnificativ costurile companiei prin adaugarea serviciului SIP Trunking la echipamentul dvs.

O conexiune de tip SIP va permite sa efectuati apeluri telefonice de la sistemul dvs. actual de telefonie, fara a fi nevoie sa cumparati echipamente costisitoare noi. Costuri si efort minim – impact imens.

Avantajele utilizarii serviciului SIP Trunking

1

Recuperare în caz de dezastru

Conceput pentru a proteja clientii prin cresterea fiabilitatii în timpul întreruperilor neasteptate ale serviciului, recuperarea în caz de dezastru asigura continuitatea serviciului prin redirectionarea sistematica a apelurilor primite catre telefoanele mobile,mesageria vocala sau alte filiale.

2

Scalabilitate

Nextell va ofera posibilitatea de a va dezvolta reteaua de telefonie în modul în care are nevoie de afacerea dvs., eliminând nevoia de supra-inginerie a sistemelor dvs. de telefonie. Spuneti la revedere achizitionarii mai multor circuite de telefon decât aveti nevoie si, în schimb, profitati de scalabilitatea SIP Trunking-ului

3

Suport telefon mobil

Cerintele nu se mai limiteaza la sistemele cu fir. Organizatiile pot acum sa transfere apelurile pe telefonul mobil în timp ce se bucura de setul de caracteristici al unei centrale PBX corporative