Str. 31 august 33a
+373 22 950001
office@nextell.md

Servicii de externalizare a proceselor de afaceri

Externalizarea proceselor de afaceri 

Externalizarea proceselor de afaceri (BPO) este o strategie valoroasa pentru organizatiile care doresc sa obtina performante ridicate, prin controlul costurilor sau prin expansiunea afacerilor.
Noi, cei de la Nextell, oferim clientilor nostri servicii BPO specializate. Clientii îsi pot reduce cheltuielile operationale prin externalizare.

Fiecare proces externalizat va fi executat de profesionisti instruiti si experimentati. Echipa noastra va lua legatura cu clientul în mod regulat si va efectua evaluari periodice pentru a evalua operatiunea si pentru lichida problemele aparute pe parcurs.

AVANTAJELE UTILIZARII SERVICIILOR BPO

1

Marirea productivitatii

Managerii  se pot concentra mai mult pe obiectivele lor de baza. Astfel, BPO îi ajuta pe manageri sa se concentreze mai putin pe activitatile secundare care consuma timp si mai mult pe factorii care sporesc valoarea afacerii

2

Reducerea costurilor

Reducerea costurilor este unul dintre avantajele majore ale externalizarii proceselor de afaceri, deoarece platiti numai pentru rezultate. Outsourcing-ul ajuta compania sa furnizeze servicii mai bune la costuri mai mici, oferindu-le astfel o pozitie mai buna pe piata si chiar un avantaj competitiv.

3

Cele mai noi tehnologii

Nextell are acces la cele mai recente tehnologii, oferind clientilor de afaceri mai multi. Astfel, externalizarea va poate ajuta sa implementati aceste tehnologii si pentru afacerea dvs.