Str. 31 august 33a
+373 22 950001
office@nextell.md

PBX Virtual

PBX Virtual

PBX-ul Virtual ofera organizatiilor mici, mijlocii si de proportii mari un sistem telefonic sofisticat, reducând în acelasi timp costurile echipamentelor.

PBX Virtual include posibilitatea de a efectua si a primi apeluri prin internet.

Un PBX Virtual de la Nextell permite angajatilor sa lucreze din birou, hotel sau de pe telefonul mobil, ramânând conectati la acelasi sistem telefonic de la birou. Aveti posibilitatea sa transferati apelantii, sa ii puneti în asteptare cu muzica, sa configurati apeluri de conferinta sau sa raspundeti la telefon printr-un operator automat care poate directiona apelantii catre diferite departamente.

AVANTAJELE UTILIZARII PBX VIRTUAL

1

Cresteti productia

Utilizând avantajele tehnologiei avansate, PBX Virtual permite utilizatorilor sa fie mai productivi. Fara niciun moment de întrerupere, nu exista nimic care sa împiedice angajatii dvs. sa-si faca munca.

2

Scaderea costurilor

 echipamentele Nextell de la centrul nostru de date, ceea ce înseamna ca responsabilitatea pentru întretinere ne revenine noua, permitându-va libertatea de a va concentra energia financiara asupra propriei afaceri

3

Scalabilitatea

Veti descoperi ca serviciile PBX Virtual sunt 100% scalabile si complet flexibile pentru nevoile unice ale afacerii dvs. specifice. Lucrati cu Nextell pentru a personaliza o linie completa de servicii pentru afacerea dvs., care va va oferi un loc de top într-o piata competitiva