Str. 31 august 33a
+373 22 950001
office@nextell.md

Communication is easier

ORIUNDE /
ORICAND

Trebuie sa fiti conectat permanent la clientii dvs. si suntem aici pentru a va ajuta. Scopul nostru este sa puteti pastra intotdeauna legatura, indiferent unde va aflati.

ASISTENTA CLIENTI

Vrem sa fii fericit. Suntem aici pentru a te ajuta oricand – zi sau noapte. Clientii sunt prioritatea noastra.

COST
REDUS

Business VoIP este folosit de un pentru a evita apelurile telefonice scumpe. Nextell va poate ajuta sa reduceti semnificativ costurile acestor apeluri.

Nextell – comunicarea devine mai usoara 

Nextell ofera solutii precum Business VoIP, Solutii pentru Call Center si Integrare CRM. In timp ce deservim o baza de clienti mai mare, continuam sa oferim servicii personalizate pentru fiecare dintre clientii nostri. Suntem in continua dezvoltare a echipamentelor si software-ului cu cat mai multe caracteristici personalizate, concepute special pentru utilizarea in scopuri comerciale.

Suntem aici pentru a va ajuta sa va dezvoltati afacerea. Alaturi de Nextell, creati cea mai buna experienta pentru clientii Dumneavoastra!

Servicii oferite

Nextell ofera avantaje majore atat pentru afacerile mici, cat si pentru intreprinderile mari. Aveti posibilitatea sa alegeti dintr-o gama larga de servicii ,pentru a va ajuta afacerea sa ramana competitiva.

BUSINESS VoIP

Nextell ofera solutii eficiente Business VoIP, care pot fi instalate si conectate cu usurinta. Modificati regulile de redirectionare a apelurilor cu ajutorul asistentei noastre profesionale.

AFLA MAI MULT

SIP TRUNKING

Protocolul SIP ajuta intreprinderile de toate marimile sa combine in mod eficient serviciile lor locale si de lunga distanta. In plus, echipa noastra de asistenta este Intotdeauna disponibila : 24×7, 365 de zile pe an pentru a va ajuta la fiecare pas.

AFLA MAI MULT

PBX VIRTUAL

Ultima inovatie tehnologica in domeniul afacerilor- este PBX Virtual. Aceasta tehnologie ofera organizatiilor mici, mijlocii si intreprinderi un sistem de telefonie complex cu un minim de echipamente. De fapt, Nextell opereaza, intretine si modernizeaza tot sistemul dvs. de telefonie. Hosted PBX de la Nextell permite angajatilor sa lucreze de la distanta sau de pe telefonul mobil, ramanand conectati la acelasi sistem de telefonie din birou.

AFLA MAI MULT

INTEGRARE CRM

CRM-ul va poate fi de folos intru simplificarea delegarii de sarcini, pentru monitorizarea performantelor si pentru a fi la current cu problemele clientilor, in momentul in care acestea apar. In cele mai multe cazuri, site-ul Dumneavoastra  reprezinta fata companiei, iar Integrarea CRM este ideala pentru urmarirea solicitarilor clientilor, intrucat tot mai multi devin din ce in ce mai interactivi.

AFLA MAI MULT

SOLUTII PENTRU CALL CENTRU

Indiferent daca aveti un call-center abia format, un call-center mic cu nevoi complexe sau o intreprindere mai mare – Nextell are o solutie pentru Dumneavoastra.
Avantajul nostru e ca noi stim ca diferite companii au nevoie de o abordare diferita. Afacerea Dumneavoastra este unica, iar noi va oferim cele mai bune si mai logice solutii, adaptate la nevoile si bugetul companiei dumneavoastra.

AFLATI MAI MULT

SERVICII DE EXTERNALIZARE A PROCESELOR DE AFACERI

Datorita outsourcing-ului, nu mai este nevoie sa investiti resurse, tehnologii si fonduri. Va putem economisi banii si timpul, fiind un furnizor de incredere , care presteaza o varietate de servicii, de la servicii direct cu clientii pana la CRM Hosting

AFLA MAI MULT

Tarife

Optim

350MDL

lunar

  • Pana la 3 linii externe
  • Pana la 6 linii externe (extensii)
  • CREDIT INCLUS

corporate

500MDL

lunar

  • Pana la 10 linii externe
  • Pana la 30 linii interne (extensii)
  • CREDIT INCLUS

Clientii nostri

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii