Str. 31 august 33a
+373 22 950001
office@nextell.md

Business VoIP

Business VoIP

Specialistii companiei Nextell ofera clientilor sai servicii de telefonie VoIP ,serviciu de telefonie ce se efectueaza prin Internet. Datorita acestuia, puteti efectua apeluri telefonice internationale si la distante lungi în timp real.

Business Voice over Internet Protocol (VoIP)- este un sostem de telefonie, conceput in concordanta cu necesitatile afecerii dumneavoastra.

Business VoIP de la Nextell va ofera posibilitatea de a monitoriza toate conexiunile de afaceri importante, pe baza practicilor dvs. organizationale. Asigurati-va ca sunteti întotdeauna anuntat, prin e-mail sau telefon mobil, ca ati primit documentul pe care clientul dvs. l-a trimis pentru examinare. 

Avantajele utilizarii serviciului Business VoIP

Business VoIP utilizeaza conexiunea Dvs. la Internet pentru efectuarea si primirea apelurile si ofera, companiilor de orice dimensiuni, caracteristicile si flexibilitatea corespunzatoare. 

1

Economisiti-va banii

Comunicatiile sunt importante, dar uneori costisitoare. Cum tot mai multe companii încearca sa reduca costurile, Nextell ofera mai multe modalitati prin care puteti economisi bani,  alimentând sistemul telefonic prin conexiunea la internet

2

Satisfactia clientilor

Este mai ieftin sa pastrati clientii decât sa gasiti altii noi, deci este vital sa va mentineti clientii fericiti; Cu clientii mai fericiti vine loialitatea crescuta si, în cele din urma, dezvoltarea afacerii. 

 

3

Lucreaza de oriunde

olutiile telefonice VoIP se încadreaza direct în aceasta notiune si ofera întreprinderilor flexibilitatea si libertatea de a lucra oriunde, fara a sacrifica productivitatea.