O conexiune de tip SIP vă permite să efectuați apeluri telefonice de la sistemul dvs. actual de telefonie, fără a fi nevoie să cumpărați echipamente costisitoare noi. Costuri si efort minim – impact imens.

 

Reduceți în mod semnificativ costurile companiei prin adăugarea serviciului SIP Trunking la echipamentul dvs.

AVANTAJELE UTILIZĂRII SERVICIULUI SIP TRUNKING

Conceput pentru a proteja clienții prin creșterea fiabilității în timpul întreruperilor neașteptate ale serviciului, recuperarea în caz de dezastru asigură continuitatea serviciului prin redirecționarea sistematică a apelurilor primite către telefoanele mobile,mesageria vocală sau alte filiale.

Nextell vă oferă posibilitatea de a vă dezvolta rețeaua de telefonie în modul în care are nevoie de afacerea dvs., eliminând nevoia de supra-inginerie a sistemelor dvs. de telefonie. Spuneți la revedere achiziționarii mai multor circuite de telefon decât aveți nevoie și, în schimb, profitați de scalabilitatea SIP Trunking-ului.

Cerințele nu se mai limitează la sistemele cu fir. Organizațiile pot acum să transfere apelurile pe telefonul mobil în timp ce se bucură de setul de caracteristici al unei centrale PBX corporative.


Deplasați-vă peste hotare fără a vă contacta furnizorul de servicii pentru a ii informa. Nextell oferă o manevrabilitate adevărată indiferent de locul în care afacerea dvs. vă invită să mergeți.