Business VoIP

Specialiștii companiei Nextell oferă clienților săi servicii de telefonie VoIP ,serviciu de telefonie ce se efectuează prin Internet. Datorită acestuia, puteți efectua apeluri telefonice internaționale și la distanțe lungi în timp real

SIP Trunking

SIP trunking-ul permite inlocuirea trunchiurilor telefonice analogice sau digitale de catre comunicatiile VoIP si face referire la posibilitatea initierii si primirii de apeluri simultane pe acelasi numar de telefon. Beneficiati de calitate si stabilitate a servciiilor la preturi foarte bune,iar echipa noastra de specialisti va poate ajuta cu configurarea centralei pentru integrarea serviciului SIP de la Nextell

PBX Virtual

Oferta Nextell de PBX Virtual vă ajută să vă personalizaţi PBX-ul conform nevoilor Dumneavoastră oferindu-vă soluţii îmbunătăţite, care pot fi perfect administrate prin accesarea unei interfeţe intuitive. Nextell oferă utilizatorilor o soluţie VOIP care include opţiuniile : Apel în Aşteptare, Redirecţionare Apel, Transfer, însă şi opţiuni mai avansate cum ar fi filtrarea de apeluri sau Mesageria Vocală Integrată.

Integrare CRM 

Funcţionarea nesincronizată a CRM într-o companie poate cauza, în timp, pierderi semnificative, atât la nivelul vânzărilor, cât şi la cel al imaginii companiei în faţa clienţilor. Soluţia integrării nu este una facilă, dar poate fi răspunsul optim într-un climat economic în care fidelitatea clienţilor reprezintă un avantaj competitiv solid. 

Solutii pentru Call-Centru

Vorbind despre cum să-ți faci call center-ul cel mai competent și mai impresionant, Nextell este soluția perfectă. Oferim asistența necesară de la A la Z. Oferim cele mai eficiente servicii și produse pentru dezvoltarea call-center-ului dvs. la un preț accesibil.

Servicii de externalizare a proceselor de afaceri

Nextell intelege faptul ca pentru ca dvs sa aveti succes aveti nevoie de libertatea de a va putea concentra asupra activitatii dvs principale. De aceea, oferta Nextell este creata pentru a oferi clientilor nostri o sursa unica si completa de solutii, pentru succes. Prin intermediul ofertei de servicii de externalizare disponibile, echipa noastra poate sa aiba grija de administrare, optimizare si transformare – ajutandu-va sa obtineti performante notabile, lasandu-va libertatea de a va concentra asupra succesului afacerii dvs.