• Home
  • /Servicii de externalizare a proceselor de afaceri

Externalizarea proceselor de afaceri (BPO) este o strategie valoroasă pentru organizațiile care doresc să obțină performanțe ridicate, prin controlul costurilor sau prin expansiunea afacerilor.
Noi, cei de la Nextell, oferim clienților noștri servicii BPO specializate. Clienții își pot reduce cheltuielile operaționale prin externalizare.

 

Fiecare proces externalizat va fi executat de profesioniști instruiți și experimentați. Echipa noastră va lua legătura cu clientul în mod regulat și va efectua evaluări periodice pentru a evalua operațiunea și pentru lichida problemele aparute pe parcurs.

AVANTAJELE UTILIZĂRII SERVICIILOR DE EXTERNALIZARE A PROCESELOR DE AFACERI

Managerii  se pot concentra mai mult pe obiectivele lor de baza. Astfel, BPO îi ajută pe manageri să se concentreze mai puțin pe activitățile secundare care consumă timp și mai mult pe factorii care sporesc valoarea afacerii.

 

Reducerea costurilor este unul dintre avantajele majore ale externalizării proceselor de afaceri, deoarece plătiți numai pentru rezultate. Outsourcing-ul ajută compania să furnizeze servicii mai bune la costuri mai mici, oferindu-le astfel o poziție mai bună pe piață și chiar un avantaj competitiv.


Nextell are acces la cele mai recente tehnologii, oferind clienților de afaceri mai mulți. Astfel, externalizarea vă poate ajuta să implementați aceste tehnologii și pentru afacerea dvs.