PBX-ul Virtual oferă organizațiilor mici, mijlocii și de proportii mari un sistem telefonic sofisticat, reducând în același timp costurile echipamentelor.

 

Un PBX Virtual de la Nextell permite angajaților să lucreze din birou, hotel sau de pe telefonul mobil, rămânând conectați la același sistem telefonic de la birou. Aveți posibilitatea să transferați apelanții, să ii puneți în așteptare cu muzică, să configurați apeluri de conferință sau să răspundeți la telefon printr-un operator automat care poate direcționa apelanții către diferite departamente.

AVANTAJELE UTILIZĂRII SERVICIULUI PBX VIRTUAL

Utilizând avantajele tehnologiei avansate, PBX Virtual permite utilizatorilor să fie mai productivi. Fara niciun moment de întrerupere, nu există nimic care să împiedice angajații dvs. să-și facă munca.


Alegeți Nextell și economisiți banii, deoarece nu există costuri de întreținere și nici taxe de pornire. Serviciile dvs. sunt găzduite pe echipamentele Nextell de la centrul nostru de date, ceea ce înseamnă că responsabilitatea pentru întreținere ne revenine nouă, permițându-vă libertatea de a vă concentra energia financiară asupra propriei afaceri.


Veți descoperi că serviciile PBX Virtual sunt 100% scalabile și complet flexibile pentru nevoile unice ale afacerii dvs. specifice. Lucrați cu Nextell pentru a personaliza o linie completă de servicii pentru afacerea dvs., care vă va oferi un loc de top într-o piață competitivă.