Camere IP

Securitatea ta - prioritatea noastra

Camerele IP reprezintă o componentă vitală a oricărei rețele de securitate. Acestea sunt camere de supraveghere care trimit și primesc date printr-o conexiune la internet – făcând ușor accesul de la distanță. Aceste camere sunt o opțiune rentabilă pentru protejarea afacerii dvs împotriva criminalității.

Camerele IP sunt foarte populare în captarea și prelucrarea datelor video. IP înseamnă Internet Protocol, dar aceste dispozitive electronice sunt mai cunoscute ca si camere de rețea, camere web sau camere CCTV. Ele sunt folosite în case, birouri și locuri publice.

 

Aceste camere sunt dispozitive care funcționează pe un sistem fără fir. Spre deosebire de camerele analogice cu circuit închis (CCTV), o cameră IP folosește o rețea, fie ea o rețea de calculatoare sau internetul, pentru a trimite datele live pe monitor.

3

Un alt motiv pentru care aceste camere sunt o alegere ușoară, este că puteți accesa video live de oriunde, oricând. Puteți obține accesul la camerele dvs. de la un număr de dispozitive diferite, cum ar fi computerele, laptopurile, tabletele și chiar telefonul mobil.

Acest lucru poate provoca unele dubii in privinta utilizarii camerelor IP. S-ar putea crede că există posibilitatea ca rețelele sa fie sparte. Cu toate acestea, este o concepție greșită că absența firelor înseamnă mai puțină securitate. O cameră IP este proiectată special pentru a oferi transmisii sigure. Aceste camere cripteaza datele pe care le trimit și folosesc diverse metode de autentificare și protocoale de securitate.

1

BENEFICII PENTRU AFACEREA DVS.

O cameră IP ușurează monitorizarea biroului, a holului, a ușii din spate sau a altor locații, de oriunde din lume. Acest lucru contribuie la asigurarea siguranței fizice a angajaților.

O cameră IP ajută, de asemenea, la protejarea stocurilor și a altor bunuri de valoare, cum ar fi datele.

Camerele IP pot, de asemenea, ajuta întreprinderile să-și îmbunătățească productivitatea, permițând angajaților să se concentreze asupra sarcinilor, monitorizând totodată recepția, magazinul, casa de marcat sau depozitul.