• Home
  • /Business VoIP

Business Voice over Internet Protocol (VoIP)- este un sistem de telefonie, conceput in concordanta cu necesitatile afecerii dumneavoastra.

Business VoIP utilizeaza conexiunea Dvs. la Internet pentru efectuarea si primirea apelurile si ofera, companiilor de orice dimensiuni, caracteristicile si flexibilitatea corespunzatoare.

 

Business VoIP de la Nextell vă oferă posibilitatea de a monitoriza toate conexiunile de afaceri importante, pe baza practicilor dvs. organizaționale. Asigurați-vă că sunteți întotdeauna anunțat, prin e-mail sau telefon mobil, că ați primit documentul pe care clientul dvs. l-a trimis pentru examinare. Asigurați-vă că nu sunteti deranjat după orele de lucru prin redirectionarea apelurilor către mesageria vocală, pentru a fi revizuite în următoarea zi de lucru. Puteți chiar să primiți apelurile la mai multe extensii simultan, astfel încât mereu cineva din compania Dvs. va raspunde la apeluri.

Avantajele utilizării serviciului Business VoIP

Comunicațiile sunt importante, dar uneori costisitoare. Cum tot mai multe companii încearcă să reducă costurile, Nextell oferă mai multe modalități prin care puteți economisi bani,  alimentând sistemul telefonic prin conexiunea la internet. În mod tradițional, companiile cheltuie foarte mulți bani pe hardware și infrastructura pentru telefonie, care este atât de dificila de întreținut si de reparat.  Serviciul nostru, bazat  pe cloud, elimină aceste  costuri.

În cazul întreprinderilor mici și mijlocii care suferă de o concurență sporită -este vital să concurați inteligent cu companiile mai bine dezvoltate.Nextell poate oferi companiei dvs. o modalitate eficientă de a concura cu întreprinderi mai mari, cu resurse mai mari. Veți putea crea o primă impresie mai bună, veți salva capitalul vital si veți deveni o adevărată afacere de succes.

Este mai ieftin să păstrați clienții decât să gasiti altii noi, deci este vital să vă mențineți clienții fericiți; Cu clienții mai fericiți vine loialitatea crescută și, în cele din urmă, dezvoltarea afacerii. Sistemele de telefonie VoIP vă vor răspunde la fiecare apel, permițându-vă în același timp să obțineți detalii concrete despre comportamentul clienților, care vă permit să luați decizii de afaceri mai inteligente.

Modul în care oamenii lucrează se schimbă tot timpul, iar organizațiile moderne care doresc să rămână în vârful jocului trebuie să-și schimbe obiceiurile. Soluțiile telefonice VoIP se încadrează direct în această noțiune și oferă întreprinderilor flexibilitatea și libertatea de a lucra oriunde, fără a sacrifica productivitatea. Puteți lucra de acasă și vă puteți conecta la sistemul dvs. de telefonie de la birou, oriunde există o conexiune la Internet, indiferent de locația dvs.

O mare provocare pentru o afacere aflată în creștere este cunoașterea cum și când să vă extindeți, mai ales când începeți să aveti mai mulți angajați și să vă extindeți în mai multe locații. Soluțiile VoIP se adaptează cu ușurință nevoilor dvs. de comunicare. Dacă trebuie să angajati mai mulți lucratori, sa adaugati birouri noi – este simplu. Nextell controlează întreaga rețea de comunicații și nu este nevoie să instalați un nou sistem în diferite birouri.